måndag 1 september 2008

Andra 1:an!




Den lille sötnosen (inte alltid så liten och beskedlig kan jag lova...) kan nu lägga två förstapris ökl viltspår på sin meritlista! Han har firat med torkad lever :0)


Det började inte bra. Han fick tappt på första raksträckan. Jag tror att det har gått vilt över spåret och att han är ännu mer benägen att gå på färskt nu när vi varit på riktigt eftersök. Men efter att jag satt honom tillbaka där han senast hade spåret gick det bra. Vinklarna gick fint. Fick ett till tappt på en annan raksträcka (tror det var samma dilemma där) som han redde ut själv. I övrigt bra. Han blev precis som förra gången bättre och mer "varm i kläderna" efter en stunds spårande. Resultatet blev en svag 1:a. Duktiga, duktiga Laban!
Goe Emil och jag tränar på med fotgående och lite bus med tjädervingen. Meningen med vingen var ju liksom att saker med fjädrar på ska vara roliga och just det har denna vinge blivit, lite väl rolig faktiskt.....







1 kommentar:

Cissi o Tassa sa...

Grattis till 1:a priset till lille Laban! Va roligt att se Emil stolt med vinge i munnen, han kommer nog bli förtjust i döda fjäderklädda djur så småningom! :)

Ha det fint och krama vovvarna!
Kram Cissi & Tassa